Wij werken samen voor een optimaal resultaat

background

In goede handen zijn

Pijnklachten beperken je bewegingsvrijheid; thuis, op werk en met sporten bijvoorbeeld. Blijf niet lopen met klachten, maar kom tijdig langs bij FMT Fysiotherapie. Door goede samenwerking binnen ons team van professionele therapeuten krijg je niet alleen snel inzicht in wat je hebt, wat je van ons kan verwachten en wat je zelf kan doen om snel weer pijn vrij te functioneren, maar ook optimaal resultaat. Wij zijn een innovatief en enthousiast team van 15 medewerkers. Onze basis is fysiotherapie, onze specialisaties zorgen voor verdieping. Binnen diverse netwerken werken we ook nauw samen met verwijzers en specialisten in ziekenhuizen.

"Elkaar aanvoelen en aanvullen, om op deze manier zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij wat de patient wil en kan met als doel het best haalbare resultaat, daar ga ik voor!

Het is prettig werken met de patiënten en de fysiotherapeuten onderling. Dit maakt mij enthousiast en stimuleert mijn creativiteit om uitdagingen aan te pakken en positieve resultaten te behalen

Terug naar boven

"De beste zorg voor de kwetsbare patient, dat is mijn doel."

Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt te kijken wat nodig is om de kwaliteit van leven hoog te houden. Ik heb overleg met de thuiszorg en andere disciplines waar nodig. Met veel enthousiasme behandel ik zowel in de praktijk als bij u thuis. Als geriatriefysiotherapeut behandel ik niet alleen de ouderen, maar ook de jongere patiënten met complexe gezondheidsproblemen. Zo ben ik o.a. gespecialiseerd in de behandeling van de CVA patiënt. De revalidatie na een beroerte richt zich op de hulp bij bewegen, bewaren van het evenwicht, staan en lopen.

Angela Jansen

Fysiotherapeut
Geriatriefysiotherapeut
Lid Parkinsonnetwerk
CVA specialiste

Neem contact met mij op

Terug naar boven

"Waarom heb jij klachten? Die puzzel oplossen is mijn grootste uitdaging, elke dag weer!"

Ik ben een echte teamspeler. Met zoveel enthousiaste collega’s elke dag weer mensen verder helpen, blijft enorm interessant. Samenwerken en elkaar aanvullen, kwaliteit leveren, innovatieve behandelmethoden toepassen, daarmee maken we het verschil, elke dag weer. En nog belangrijker: we hebben er veel plezier in!

 

Terug naar boven

De sporter zo sterk mogelijk laten terugkeren in zijn of haar sport, dat is mijn missie.

Het werken met sporters is mijn passie en geeft mij ontzettend veel energie. Een actieve rol van de patiënt en goede samenwerking staan tijdens de behandeling centraal, waarbij ook de andere specialismen binnen en buiten onze praktijk ingeschakeld kunnen worden indien nodig. De behandeling is volledig gericht op het behalen van jouw doel. Samen werken we hieraan en gaan we voor het beste resultaat!

Mocht een zooltje nodig zijn om het beste resultaat te behalen dan kan ik u daar ook bij helpen zie onderstaande informatie

VSO-zolen

Vanaf heden maakt FMT Fysiotherapie deel uit van het VSO-netwerk. Dit is een landelijk netwerk van (sport)fysiotherapeuten, gespecialiseerd in voetklachten bij mensen met een actieve leefstijl. Ervaart u voet- of onderbeen klachten en beperkt dit u in het dagelijks leven of tijdens het sporten? Maak dan een afspraak bij een van onze voetspecialisten voor een consult en een advies en zo nodig het aanmeten van zolen. Zie onderstaande link.  Meer informatie vindt u op www.vsonetwerk.nl. 

Willemieke Rozema

Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut Msc
Dry Needling
Lid RKN knienetwerk
Specialist VSO sportsteunzolen

Neem contact met mij op

Terug naar boven

"Gezondheid is mijn Passie"

Voor iedereen de beste zorg, dat is waar we bij FMT Fysiotherapie voor gaan. Elke collega op zijn sterke punten benutten en er voor zorgen dat je met jouw specifieke klachten terecht komt bij degene die je het beste kan helpen. Ook wil ik graag helpen bij de bewustwording wat gezondheid inhoud en dat voeding, slapen, bewegen en ontspanning daar een enorm belangrijke rol in spelen.

Peter van Duijn

Fysiotherapeut
Manueel therapeut
Fascia Intergratie therapeut
Praktijkeigenaar
Dry Needling
Echografist

Neem contact met mij op

Terug naar boven

"Samenwerken om blijvende veranderingen te bereiken zodat jouw klachten verminderen en weg blijven"

Ik voel me erg op mijn gemak binnen het team van FMT Fysiotherapie. Er is een prettige sfeer waar de kwaliteit voorop staat. Dit is iets wat ik ook wil overbrengen in mijn behandelingen. Er moet een open en ontspannen sfeer kunnen zijn tussen de therapeut en patiënt, hierdoor kan er goed worden samengewerkt om de behandeling succesvol te laten verlopen.

 

Terug naar boven

"Revalideren is topsport en verdient daarom 100% commitment van sporter en fysio"

Als sportfysiotherapeut is mijn uitdaging om elke sporter weer optimaal te laten functioneren binnen zijn eigen grenzen en niveau. Ik vraag dan ook een maximale inspanning van de patiënt en van mijzelf. Als actief sporter ben ik bekend met alle valkuilen tijdens revalidatie en daarom ga ik voor het optimale resultaat. Mocht een zooltje nodig zijn om het beste resultaat te behalen dan kan ik u daar ook bij helpen zie onderstaande informatie

VSO-zolen

Vanaf heden maakt FMT Fysiotherapie deel uit van het VSO-netwerk. Dit is een landelijk netwerk van (sport)fysiotherapeuten, gespecialiseerd in voetklachten bij mensen met een actieve leefstijl. Ervaart u voet- of onderbeen klachten en beperkt dit u in het dagelijks leven of tijdens het sporten? Maak dan een afspraak bij een van onze voetspecialisten voor een consult en een advies en zo nodig het aanmeten van zolen. Zie onderstaande link.  Meer informatie vindt u op www.vsonetwerk.nl. 

 

 

Mashall van Basten Batenburg

Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut Msc
Echografie
Lid RKN knienetwerk
Specialist VSO sportsteunzolen

Neem contact met mij op

Terug naar boven

"Samen op zoek gaan naar een passend plan om jouw doelen te behalen"

Samenwerking is de basis van succes, zowel tussen de therapeut en de patiënt als tussen de collega’s van FMT Fysiotherapie. Met elkaar op zoek gaan naar het juiste plan waar jij centraal staat, maakt dit werk zo leuk. De afwisseling in werk en het contact met mensen maakt dat ik met veel plezier naar werk ga.

Terug naar boven

"Ik wil iedereen het gevoel geven welkom te zijn"

Het contact met de patiënten en de omgang met het team van therapeuten geeft me energie, zodat alle andere taken als vanzelf gaan. Ik kan enorm genieten als mensen tegen me zeggen dat ze de sfeer bij FMT Fysiotherapie zo fijn vinden, daar doen we het allemaal voor.

Terug naar boven

"Aandacht voor patient en werkomgeving daar sta ik voor"

Met veel plezier werk ik inmiddels al een aantal jaar  bij FMT Fysiotherapie. Werken in een praktijk waar de kwaliteit hoog staat spreekt mij aan.  Ik plan de afspraken met de patiënten en regel alle bijkomende administratieve zaken voor de praktijk.

 

Terug naar boven

"De kans krijgen om de kwaliteit van jouw bewegen en leven te optimaliseren, maakt mijn werk zo leuk"

Mijn hart heeft altijd gelegen bij gezond bewegen. Bewegen hoort iets vanzelfsprekends te zijn. Iedereen beweegt anders en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Ik ga met plezier naar mijn werk, omdat het me energie geeft. Door de geweldige samenwerking binnen ons team kunnen we iedereen optimaal begeleiden naar de juiste oplossing. Ook voor bekkenbodemklachten kunt u bij mij terecht.

 

Terug naar boven

"Maatwerk is essentieel om jou weer klachtenvrij te laten bewegen"

De patiënt staat centraal, dat is de rode draad in mijn werk. De patiënt wil zich gehoord voelen en daarbij bied ik op maat een behandelplan die aansluit op de hulpvraag van de patiënt. Achter elke klacht zit ook een mens. Efficiënt handelen middels een wetenschappelijke onderbouwing, het aanpakken van de oorzaak van de gehele klacht én een goed samenwerking met collega’s zie ik als een vereiste. Naast het verdiepen van mijzelf in de vakinhoudelijke materie en het bespreken ervan met collega’s, doe ik dit ook met deskundigen in mijn landelijke online talkshow op social media. Dit alles om de optimale zorg te kunnen bieden aan de patiënt.

Terug naar boven

"Een betere kwaliteit van leven voor oedeem -en kankerpatienten, daar wil ik aan bijdragen"

Als gespecialiseerd oncologie fysiotherapeute zie ik enorme kansen om de kwaliteit van leven bij deze specifieke patiëntengroep te verbeteren. Bij FMT Fysiotherapie proberen we alle mogelijkheden te benutten in samenwerking met alle disciplines. Het is dan ook heel fijn dat we zoveel kennis hebben met elkaar, zodat we op alle fronten elkaar kunnen aanvullen. Zo komen we tot het ideale behandeltraject voor iedereen.

Ik ben lid van NOFy, een netwerk van oncologiefysiotherapeuten waarin wij door samenwerking specifieke kennis en vaardigheden delen. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.nofy.nl

Jolanda Koene

Fysiotherapeut
Oncologiefysiotherapeut
Lid oncologienetwerk NOFy
Oedeemtherapeut

Neem contact met mij op

Terug naar boven

"Samen zoeken naar een adequate diagnose en effectieve behandeling, dat maakt het vak zo mooi"

Wetenschappelijk onderbouwd handelen waarbij de patiënt centraal staat, dat vind ik kwaliteit. Nieuwe inzichten verwerven en deze delen met collega’s inspireert en motiveert mij enorm. Door samenwerking van verschillende specialisaties binnen het team wordt de best mogelijke zorg geleverd.

 

Terug naar boven

"Mijn doel is mensen te helpen hun leven weer in balans te krijgen, als ze dat zelf niet meer lukt"

Nu ik een aantal jaren als psychosomatisch fysiotherapeut heb mogen werken, heb ik echt het gevoel dat ik voor het juiste vak heb gekozen. Ik wil graag mensen helpen, niet alleen op fysiek vlak maar ook op mentaal en gedragsmatig gebied. Dat vind ik een echte uitdaging. Binnen FMT Fysiotherapie is er aandacht voor de patiënt maar ook voor het contact met de collega’s onderling. Hierdoor ga ik met plezier naar mijn werk.

Isabelle Roozendaal

Fysiotherapeut
Psychosomatisch Fysiotherapeut MSc
Hyperventilatie specialist
Mindfulness trainer
EMDR therapeut

Neem contact met mij op

Terug naar boven

Tarieven en betalingsvoorwaarden

Screening, intake en onderzoek met of zonder verwijzing €49.00
Fysiotherapie 25 minuten € 38.50
Het is ook mogelijk om naast individuele fysiotherapie ook fysiotherapie aan huis of in groepsverband te ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden.
Manueel therapie 25 minuten € 49
Het is ook mogelijk om manuele therapie aan huis te ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden.
Lymfedrainage/ oedeemtherapie 30 minuten € 49
Het is ook mogelijk om een lymfedrainage behandeling aan huis te ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden.
Psychosomatische fysiotherapie 25 minuten €49.00
Het is ook mogelijk om een lymfedrainage behandeling aan huis te ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden.
Geriatrie fysiotherapie 25 minuten €49
Het is ook mogelijk om een geriatrie behandeling aan huis te ontvangen.
Fysio Fitness 10.50 euro per keer
Toeslag voor aan huis behandeling €14.50
Niet nagekomen afspraak ( De afspraak kan tot 24 uur vooraf worden afgezegd) 75% van de behandelprijs

 

Voorwaarden en huisregels FMT fysiotherapie

 

Houdt u rekening met de privacy van anderen.

 

Omkleden

In de kleedruimtes kunt u zich omkleden en douchen. Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter in de kleedruimte. Gebruik altijd een locker om uw persoonlijke spullen veilig op te bergen. U kunt geen jassen, tassen e.d. meenemen in de oefenzaal. Wilt u de locker goed afsluiten na gebruik?

Bij sport hoort zweet. Neem een kleine handdoek mee om uw zweetproductie na gebruik van een toestel af te nemen. Gebruik een tissue uit de zaal als er zweet op de grond is gevallen. Zo houden we de zaal hygiënisch.

 

Privacyreglement

Uw fysiotherapeut houdt, om uw behandeling zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren een registratie bij van uw medische en administratieve gegevens. Op deze registratie is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing.

Uiteraard gaat uw fysiotherapeut zorgvuldig met uw gegevens om; daarom is naast de bovengenoemde Wet Bescherming Persoonsgegevens, een aantal regels vastgelegd in een

zogenaamd privacyreglement. Dat reglement is in de praktijk ter inzage. Tegen kostprijs kunt u een fotokopie krijgen. U heeft altijd recht op informatie en op het inzien van uw behandeldossier. Indien u meent dat gegevens onjuist zijn vastgelegd kunt u de behandelend fysiotherapeut verzoeken deze te wijzigen.

U kunt tegen kostprijs een afschrift van uw gegevens ontvangen.

De fysiotherapeut mag zonder uw toestemming geen gegevens uit uw behandeldossier doorgeven aan derden.

Eigendommen

De praktijk stelt zich niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van uw eigendommen.

Klachten

Indien u niet tevreden bent of een klacht heeft over de bejegening door of behandeling van uw fysiotherapeut of een van de andere personeelsleden, kunt u dit melden aan uw fysiotherapeut of een van de maatschapsleden. Uw klacht zal worden behandeld conform de richtlijnen van het KNGF. U vindt hierover informatie in het folder rek in de wachtruimte.

Niet roken

Binnen de praktijk (wachtkamer, behandelruimten en oefenzaal) mag niet gerookt worden.

Wat kunt u verwachten van uw eerste afspraak

U neemt plaats in de wachtkamer en wordt op de afgesproken tijd door de fysiotherapeut op gehaald. De fysiotherapeut vraagt u enkele persoonsgegevens zodat een behandeldossier aangemaakt kan worden. Hierna wordt u gevraagd naar uw gezondheidsprobleem. Meestal wordt dit gesprek gevolgd door een onderzoek. Tijdens het onderzoek kan u gevraagd worden zich gedeeltelijk uit te kleden. Het onderzoek zal ongeveer 25 minuten in beslag nemen. Naar aanleiding van de resultaten zal een behandelplan worden opgesteld. Bij de tweede afspraak zal gestart worden met de behandeling van de klacht

Betalingsvoorwaarden praktijk 

Behandeling 

  • Bij de eerste afspraak dient u de verwijzing te overleggen. Komt u voor DTF dan meldt u dit aan het begin van het gesprek.
  • Heeft u duidelijk aan bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent en wat uw aanvullende polis aan behandelingen vergoed. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.
  • Als u in de praktijk behandeld bent, heeft u een betaalverplichting naar de praktijk. Hiervoor heeft u waarschijnlijk een verzekering afgesloten bij een zorgverzekeraar. De rekening van de behandelingen gaan direct naar uw zorgverzekeraar. Zij zorgen voor de afhandeling van de betaling. Indien FMT fysiotherapie GEEN contract heeft met uw verzekering, dan betaalt u de behandeling zelf (per pin, of eventueel op verzoek op rekening einde van de maand) U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van het aantal “nog te vergoeden behandelingen”. De behandelend fysiotherapeut zal ook bijhouden hoeveel behandelingen u nog vergoed krijgt en zal u informeren wanneer er niet meer vergoed zal worden. U bent zelf altijd verantwoordelijk voor de vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Indien u (achteraf) niet voldoende verzekerd blijkt te zijn, dan ontvangt u altijd een nota voor de openstaande behandelingen.
  • Bij niet of niet tijdig afzeggen van de afspraak ( minimaal 24 uur van te voren) hebben wij de mogelijkheid 75% van het behandelingstarief in rekening te brengen. U krijgt hiervoor een nota toegestuurd. Deze wordt niet vergoed door uw verzekeraar.
  • Nota’s dienen binnen 25 dagen na factuurdatum te worden betaald. Daarna heeft de fysiotherapeut de mogelijkheid om het openstaande bedrag met rente en eventueel gemaakte kosten van een incassobureau bij u in rekening te brengen.  Alle met de incasso van gedeclareerde bedragen gemoeide kosten, waarvan ook de buitengerechtelijke kosten,  komen ten laste van de patiënt/cliënt.

      Fysiofitness

  • Bij aanvang van de Fysiofitness wordt u automatisch lid tot schriftelijke opzegging. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. U kunt opzeggen per de eerste van de maand.
  • U betaalt de fysiofitness per maand, achteraf. Alleen de afgenomen trainingen worden in rekening gebracht.
  • U kunt betalen met pin of per bank (factuur per post/mail)
  • Bent u een training verhinderd, dan kunt u in een andere groep inhalen, bij voorkeur in dezelfde week.

 

WordPress ontwikkeling en hosting